19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105.yılı tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Sabah saatlerinde Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama törenleri daha sonra Atatürk ilçe stadında devam etti.
Atatürk Stadyumuna Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tören bandosu eşliğinde yüründü.
Acıpayam Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu , T.C.Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent. Yıldırım, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu müdürü Senem Tüfekçi,İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıncı daire ve kurum amirleri , siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Çeşitli gösterilerin öğrenciler tarafından sunulmasının ardından yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.