2023 YILI KASIM AYI 1. BİRLEŞİM 1.OTURUM MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2023  YILI  KASIM  AYI  1. BİRLEŞİM 1.OTURUM MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

Birleşim Tarihi     :  02/11/2023  CUMA

Saati ve Yeri         :  15.00     Belediye Meclis Salonu

Yoklama ve Toplantının Açılışı.

1- Gelen Yazıların okunarak gündeme alınması.

2- Acıpayam Ziraat Odası Başkanlığına devri yapılan, Dodurga Mahallesi, 179 ada 1 no.lu 7.030,05 M² taşınmaz için Acıpayam Ziraat Odası ve Belediyemiz arasında imzalanan şartname gereği şartlar yerine getirilmediğinden belediyemiz adına tapu devrinin yapılması hakkındaki Emlak İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.

3- Mülkiyeti belediyemiz adına kayıtlı, Apa Mahallesi, 162 ada 4 No.lu taşınmazın satılması için meclis kararının alınması hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.

4- Mülkiyeti belediyemiz adına kayıtlı, Karahöyük Mahallesi, 214 ada 6 No.lu taşınmazın satılması için meclis kararının alınması hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.

5- İlçemiz, Köke, Yassıhöyük, Apa, Avşar, Karahöyük, Alaattin, Güney,  Alcı,  Dereköy (Yeşildere)  ve Hisar Mahallelerinde bulunan, mülkiyeti belediyemiz adına kayıtlı taşınmazların satılması için meclis kararının alınması hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.

6-Belediyemiz adına hisseli olarak kayıtlı taşınmazların diğer hissedarları olan kurum/vatandaşlara taşınmaz bedeli, miktarı ve değer farkı gözetmeksizin rızaen taksim veya ifrazen taksim yapmaya ve Belediyemiz adına taksim sonucu müstakil veya hisseli taşınmazların tapu devir işlemlerinde Belediyemiz adına Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'a yetki verilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.

7-Mülkiyeti Belediyemize ait, Gölcük Mahallesi 343 ada 1 no.lu parsel parsel üzerinde bulunan toplam 6 adet işyerinin satışının yapılabilmesi için meclis kararının alınması hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Yazısı.  27/10/2023

 

           

 

Dr.Hulusi ŞEVKAN

Belediye Başkanı