2016-10-25
SEVGİLİ GENÇLER

Belediyemiz tarafından çevre düzenlemesi yapılarak ilçemize kazandırılan Acıpayam İlçe Stadındaki son durum resimlerde görüldüğü gibidir.

İlçe halkımızın sportif faaliyetlerini daha güzel ortamlarda yapması ve sporun daha eğlenceli hale gelmesi için Belediye çalışmalarımız daha da devam edecektir.

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN GENÇLERE MESAJ

Sevgili Gençler, yaşınızın gereği heyecanınızı anlıyoruz. Sizlere doğa ortamlarında motorlarınızı sürebileceğiniz ortamların oluşturulması gereğine inanıyoruz. 56 bin kardeşimiz bizden hizmet bekliyor.Hatta motoru, bisikleti bırakın, ayağında ayakkabısı ve çorabı olmayan kardeşlerimiz ve yavrularımız var.

Sizleri hoş karşılıyoruz, ama daha da duyarlı olmanızı istiyoruz. Unutmayın memleketimizin her karışında hepimizin alın terleri var. Alın terlerimizi boşa harcamayalım. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.