2018-09-20
İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle Acıpayam’da kutlama programı düzenlendi.

Acıpayam Osman Manisalı İlkokulunda düzenlenen kutlama programına Acıpayam  Kaymakamı , Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen  Yasin Gökçe,İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi , İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar,siyasi parti temsilcileri,okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu Müdürü Şaban Kan yaptı. Öğrencilerin şiir  okumasının ardından, halk oyunu gösterileri sunuldu.

Programın ardından ilçe protokol üyeleri sınıfları gezerek okula yeni başlayan öğrencilere başarılar diledi.