Haberler
2024-04-23
İLÇEMİZDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

Acıpayam Belediye Başkanımız Ecz. Levent Yıldırım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı Kutlama Programına Katıldı

 

Belediye Başkanımız Ecz. Levent Yıldırım , Osman Manisalı İlkokulumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 104. yıl dönümü kutlamalarına katıldı.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrencilerimiz tarafından şiirler okunması, halk oyunları gösterileri ve çeşitli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104'üncü yılı İlçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

Kaymakamımız Ramazan  Cankaloğlu ve Belediye Başkanımız Ecz.Levent Yıldırım ve ilçe protokolü tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 

Programa; Acıpayam Kaymakamımız  Ramazan CANKALOĞLU, Acıpayam Belediye Başkamız Ecz. Levent YILDIRIM, Acıpayam Cumhuriyet Başsavcımız  Hacı Şammas ALTAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman İzgi,kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.