2016-02-13
BAŞKAN ŞEVKAN İŞÇİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan kadrolu işçilere sabah kahvaltısı verdi.

Uzun süreden beri yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, işçilere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve aynı hızla hizmetlere devam dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve işçilerle kahvaltıya katılan Şevkan burada yaptığı kısa konuşmada, Acıpayam'da yapılan hizmetlere her geçen gün yenisini eklediklerini vatandaşların rahatı ve huzuru için bu çalışmaları gece gündüz demeden aynı tempoda sürdürdüklerini belirtti. Önümüzde daha yapılacak çok iş var diyen Şevkan, vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor, hizmet götürdüğümüz en köşedeki mahallemizde bulunan vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi bizi onurlandırıyor.

Sorumluluğumuz ağır, yolumuz uzun sizlerin sayesinde daha bir çok önemli hizmetlere imza atacağız, şeklinde konuştu ve emek veren tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti. Kahvaltı sonrası bazı işçilerin görüşlerini de dinleyen Şevkan ve beraberindekiler topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.