2018-07-16
ACIPAYAM TEK YÜREK OLDU

Acıpayam Kaymakamlığı  ve Belediye Başkanlığı  organizasyonunda Cumhuriyet Meydanında başlayan  "Milli Birlik Yürüyüşü" 7'den 70'e halkın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanından başlayan Milli Birlik Yürüyüşüne Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, eşi Necla Şanlıer, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, siyasi parti temsilcileri , Daire ve kurum amirleri, oda başkanları, belediye personeli  ve 7 'den 70 'e Acıpayam halkı katıldı.

Ellerinde Türk Bayrakları ile marşlar eşliğinde devam eden yürüyüş Emniyet Müdürlüğü kavşağından tekrar meydana gelmesi ile sona erdi. Burada halka Acıpayam Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen Milli Birlik Yürüyüşüne katılan herkese teşekkür etti.