2016-10-21
ŞAMPİYON GÜREŞCİDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A ZİYARET

Acıpayam İlçesinin yetiştirdiği güreşçilerden Milli güreşçi Himmet Bağcan, Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Acıpayam'a  bağlı Dedebağı mahallemizden olan milli güreşçi Himmet Bağcan, Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye Şampiyonası Yıldızlar katagorisinde 63 kg da birinci olarak ilçemize döndü.

Şampiyonluk sevincini Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile paylaşan güreşçimiz kendisi makamında ziyaret etti.

Bir çok başarılara imza atan Himmet Bağcan'ı tebrik eden Başkan Şevkan, kendisine başarılar diledi.

63 kg da birinci olan Himmet Bağcan Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına müsabakalara katıldı.Güreşçimiz Himmet Bağcan Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal ile Başkan Şevkan'ı makamında ziyaret etti.