2017-03-26
OKUL BAHÇELERİ GÜZELLEŞİYOR

Acıpayam  Belediye Başkanlığı şehir genelinde öncelik arz eden cadde, mahalle ve sokaklarda  alt ve üst yapı çalışmalarının yanında  ilçe merkezi ve mahallelerdeki okullara da desteklerini sürdürüyor.

Eğitim öğretim için göreve geldiği günden bu güne sayısız hizmetin altına imza atan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eğitim öğretime destek olmaya devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında okul bahçelerinin peyzaj düzenlemeleri için programa alarak yenilenmesi talimatını veren  Başkan Şevkan’ın talimatları üzerine okul bahçelerinde çalışmalar sürüyor.

İlçeye bağlı Eskiköy Okulunun  okul bahçesinde okul bahçesinin betonlama, peyzaj ve file yapımı çalışmaları yapan Acıpayam Belediyesi çalışmaları tamamlayarak okul bahçesinin güzelleşmesini sağladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve meclis üyeleri Eskiköy Okulunda tamamlanan okul bahçesinde incelemelerde bulundu.