Levent YILDIRIM
ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI
Özgeçmiş Mesajları Fotoğraf Galerisi

Levent Yıldırım1973 yılında Acıpayam’da doğmuştur. 

 

İlk öğretimini Kızılhisar (Serinhisar)’da, lise eğitimini Acıpayam’da tamamlayan YıldırımEge Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuş, 2002 yılından itibaren Acıpayam’da Yıldırım Eczanesi’nde Acıpayamlılara hizmet etmiştir. 

 

Başarının formülünün çok çalışmak ve kendini geliştirmekle olduğunun bilinciyle çalışma hayatının yanında eğitim hayatına da aralıksız devam etmiştir

 

2018 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü, 2019 yılında Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Estitüsünde Farmasötik Teknoloji Ana Bilim Dalında (İlaç Mühendisliği) yüksek lisansını tamamlayan Levent Yıldırım halen Anadolu Üniversitesi Tarım Teknolojileri alanında eğitimine devam etmektedir. 

 

Ayrıca tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği eğitimi, ekoturizm eğitimi,proje döngüsü ve AB projeleri hazırlama ve yürütme konusunda sertifika eğitimlerini de başarıyla tamamlamıştır. 

 

Halen  tıbbi aromatik bitki yetiştiriciği,ekonomik değeri yüksek tıbbi bitkilerin Acıpayam ekonomisine kazandırılması, sürdürülebilir tarım, susuz tarım, evsel organik atıkların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan doğal gübre (kompost) alanındaki çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Yıldırım aile hekimi olarak görev yapan Dr. Bahar Salım Yıldırım ile evli olup Kemal Çağan  adında bir oğul sahibidir.