2018-06-14
BAYRAMDA KESİNTİSİZ HİZMET VERİLECEK

Acıpayam Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince hizmetlerin aksamadan devam etmesi için tüm tedbirlerini aldı.

Acıpayam Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda hizmetlerin aralıksız devam etmesi için nöbetçi ekiplerle hizmet verecek.

Özellikle bayram öncesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ve denetimlerini sıklaştırdı. Temizlik işlerinin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerinin başında olacağı belirtildi.

Ramazan Bayramı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, Acıpayam Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğunu, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı güven ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Şevkan, “Hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz şu anda 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da aynı şekilde devam edecek. Zabıta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hem rutin çalışmalarını yapacak, hem de vatandaşlarımızdan gelen isteklere anında cevap verecek. Hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi arife günü ve bayram boyunca kesintisiz devam edecek. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.