2017-06-22
ALANYA'DA ACIPAYAM RÜZGARI ESTİ

Acıpayam Halk Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Hentbol takımı Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan'ı ziyaret etti.

Alanya'da yapılan turnuvada bir birincilik,bir ikincilik kazanan hentbol takımı aldıkları kupa ve madalyalar ile birlikte Başkan Şevkan'ı ziyaret etti.

Göstermiş oldukları başarılardan dolayı ilçe adına gurur duyduklarını ifade eden Başkan Şevkan, çocuklarımızın eğitimi konusunda belediye olarak tüm okullarımıza her türlü desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın derslerinde ve spor alanlarında başarıları bizleri daha da güçlendiriyor. Hentbol takımımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyor, çocuklarımızın bu başarılarında emeği olan antrenörümüz Ayhan Koç hocamıza, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum dedi.

Takım antrenörü Ayhan Koç, yaptığı açıklamada, 11-16 Temmuz tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirilen 23. Ramazan Demirci Uluslararası Hentbol turnuvasına 2 takım halinde katıldıklarını belirtti.

Acıpayam Halk Eğitimi Gençlik Spor kulübü olarak 2001-2002 doğumlularda birincilik,2007-2008 doğumlularda ikincilik elde ettiklerini ifade eden Koç, "Denizli'yi temsil ettiğimiz şampiyonada elde ettiğimiz başarımız bir tesadüf değil. 2000 ve 2001 doğumlu ve 2007 doğumlu gençlerimizden kurulu takımımız sistemli bir şekilde çalışmanın karşılığını aldı.

Bizlerin ve çocuklarımızın her zaman yanında olarak spora desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan'a, Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem'e, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze, Kulüp Başkan Yardımcımız Savaş Salgın'a, Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerimizden Yakar Baştan'a, sponsorlarımız Ersan Bozaoğlu ve Alim Arslan'a teşekkür ediyorum'' dedi.

Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem'inde hazır bulunduğu ziyaret sonunda Başkan Şevkan çocuklara kitap hediye etti.