2018-03-21
ACIPAYAMLI EMRE'DEN ŞİİR KİTABI

Acıpayam'lı Emre Özkurt, kendi yazdığı şiir kitabını Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı ziyaret ederek hediye etti.

Acıpayam Anadolu Lisesi mezunu Akalan mahallesinden olan Emre Özkurt, şiirle bu yıllarda tanıştığını ama bu tanışmanın bambaşka bir tanışma olduğunu ifade etti.

Yazdığı şiirlerinin köşe bucak saklaması ve gün yüzüne çıkmasına engel olamadığnı ve daha sonra Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak daha bir güçle şiirlerini yazdığını söyleyen Özkurt, zamanla bu şiirleri yayımlamaya karar verdi. Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde öğrenimine hala devam eden Özkurt, şiirlerimin şiirseverler tarafından okunup bilinmesi ve kazandığım okuyucu kitlem benim en büyük servetim. Bundan sonraki hedefim ise ikinci bir kitabı yayımlamaktır dedi.

Babası ile Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden Emre Özkurt, ''Yalnız Adamların Asiliği'' adını taşıyan şiir kitabını imzalayarak hediye etti.