Haberler
2016-05-23
ACIPAYAM AÇIK OTO PAZARI AÇILIYOR

Uzun zamandır eksikliği hissedilen Acıpayam Açık Oto Pazarının faaliyete geçmesi konusunda somut adımlar atılmaya devam ediyor.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçede faaliyet gösteren Oto Alım-Satımı yapan esnaflar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Belediye’de yapılan toplantıya Oto Alım-Satımı yapan 20’ye yakın esnafı katıldı. Üç farklı tarih üzerinde yorumlar yapıldı.

 

Farklı fikirlerin görüşüldüğü toplantıda Salı, Cuma veya Cumartesi günü yapılması konusunda öneri sunuldu.

 

Araç sahibi vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortam ile güvenli alışveriş yapması konuları masaya yatırıldı.

 

Denizli’de Pazar günü kurulan açık oto pazarı da dikkate alınarak Cumartesi günleri Acıpayam Açık Oto Pazarı kurulması benimsendi.

 

AÇILIŞ 4 HAZİRAN

 

Acıpayam Açık Oto Pazarı ilk olarak 4 Haziran 2016 Cumartesi günü kurulması kesinleşti ve gerekli çalışmalara başlandı.

 

ŞEVKAN “ACIPAYAM KAZANACAK”

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam’da açık oto pazarı kurulmasının ardından ilçede hareketin daha da artacağını belirtti ve Acıpayam için önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

 

4 Haziran 2016 tarihinden itibaren her Cumartesi kurulacak olan Acıpayam Açık Oto Pazarı için gerekli girişimlerin başlatılacağını ifade eden Şevkan “Acıpayam ilçemiz çevrede en hareketli bir ilçemiz. Bu projenin faaliyete geçmesinin ardından Acıpayam’da hareket daha da artacak ve kazanan Acıpayam olacak. Acıpayam Açık Oto Pazarı için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız” dedi.