2018-09-21
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Acıpayam’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezinde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Süleyman Uysal tarafından Kur'an okundu.

Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Şaban Ünalmış tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiir okudu, sinevizyon gösterileri sunuldu ve koro kahramanlık türküleri seslendirdi.

Programa Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Vekili Şükrü Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İkbal Vurucu ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Başdoğan ,okul müdürleri,daire ve kurum amirleri ile öğrenciler katıldı.